Bøger / faglitteratur til børn / opskrifter

Blomsterbogen


Beskrivelse


Inspirationsbog med ideer til ting, du kan lave i naturen med dit barn.

Anmeldelser (2)


Bibliotekernes vurdering

d. 10. apr. 2013

af

af

Christine Christensen

d. 10. apr. 2013

Indbydende bladrebog til naturelskende børn og deres forældre. Mange af aktiviteterne kan laves af små børn sammen med deres forældre eller af store børn, der selv får lyst til at gå i gang.

Ny bog fra den produktive og populære forfatter, denne gang om blomster, udeliv og naturaktiviteter med børn. Bogen er som forfatterens øvrige en smuk bladre- og nydebog i indbydende layout. Det er glæden ved naturen, der formidles med en kort præsentation af forskellige danske blomster, iblandet aktiviteter man kan bruge dem til fx lavendelposer, bladkroner, blomsterkranse og selvfølgelig lækre madopskrifter. Bogen afsluttes med et lille afsnit om sjove planter og et kort faktakapitel med billeder og beskrivelser af de mest almindelige danske blomster.

Sabine Lemire har udgivet en række hobby- og aktivitetsbøger for børn og voksne fx 365 ting, du kan lave med dit barn. Bøgerne minder i tema og layout også meget om Sif Orellanas flotte kogebøger. Ønsker man flere forslag til friluftsaktiviteter er Kom med ud : en familiebog med idéer til aktiviteter og leg i det fri fra 2009 eller 100 naturaktiviteter for børn : over 100 sjove, praktiske udendørs projekter gode bud.

En lækker "coffee table" bog til børnefamilierne, der opfordrer til at nyde, smage og føle på naturen. Der er aktivitetsforslag og opskrifter til mange hyggelige timer for børn og voksne. Vil tiltale alle, der elsker de smukt udformede bladre- og nydebøger, der er udgivet en del af de seneste 5 år.


Weekendavisen

d. 27. mar. 2013

af

af

Frederikke Winther

d. 27. mar. 2013