Bøger / skønlitteratur til børn / roman

Blomsterskoven


Beskrivelse


Dronning Malice er vendt frygteligt tilbage. Hun har ladet seks ondskabsfulde personer slippe ud af Sofies eventyrbog, og nu har de skjult sig i Det Magiske Rige og kan finde på hvad som helst. De tre veninder, Ella, Sofie og Jasmin ankommer til Det Magiske Rige og skal nu fange en farlig og ondskabsfuld kæmpe.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 23. okt. 2015

af

af

Vera Hollerup

d. 23. okt. 2015

Ella, Sofie og Jasmin, skal endnu en gang hjælpe kong Munter. Glæd jer til det nye eventyr i den sjove og spændende serie "Det Hemmelige Rige". Alle 8-10-årige piger vil elske denne bog.

Den onde dronning Malice er tilsyneladende blevet god, og derfor kommer der nu en besked til de tre veninder, Ella, Sofie og Jasmin i deres magiske skrin. Den lille alf, Trixie, dukker op for at føre dem til "Det hemmelige Rige", så de selv kan opleve den gode dronning Malice. Men dronning Malice har narret alle, og hun er stadig lige ond. Hun har fået fat i én af Sofies eventyrbøger, og hun har nu sluppet 6 af eventyrbogens ondskabsfulde personer fri, så de er til fare for alle i "Det Hemmelige Rige".

En rigtig sød historie med spænding og mystik. Ella, Sofie og Jasmin er nogle modige og opfindsomme veninder, der altid holder sammen og bekæmper ondskaben. Ideen med, at personer hopper ud af en bog, er set før, men det er stadig en sjov ide. De mange nydelige tuschtegninger fungerer fint sammen med teksten og har den rigtige eventyrstemning. Sød, sjov og spændende underholdning.

Du vil sikkert også kunne lide serien "Regnbuefeerne" af Daisy Meadows. Den minder på mange måder om "Det Magiske Rige". Måske vil du også synes om serien "Sølvfinne" af Karen Christine Angermeyer.