Bøger / faglitteratur / strikkeopskrifter

Blomsterstrik


Beskrivelse


Strikkebog med 16 opskrifter på trøjer og en enkelt nederdel til kvinder. Modellerne er inspireret af blomster.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 9. okt. 2015

af

af

Kirstine Hagen Thomasen

d. 9. okt. 2015

Blomsterinspirerede strikkeopskrifter til den rutinerede strikker.

"Blomsterstrik" indeholder strikkeopskrifter til 16 modeller: 15 bluser, sweatre og cardigans samt en enkelt nederdel, alle til kvinder og alle inspirerede af en haveblomst. Modellerne er strikket på forholdsvist tynde pinde og der bruges garn fra Isager. Hver strikkeopskrift er garneret med et foto af det færdige resultat, den blomst der har leveret inspirationen og en skitse der viser, i hvilken retning de forskellige dele skal kreeres. Bagest findes et lille opråb om vittigheden af at starte med en strikkeprøve. Bogen er i stift bind.

Her er tale om en flot og professionel udgivelse med smukke fotografier. De strikkede modeller er stilfulde og skal nok gøre lykke. Opskrifterne er ikke ukomplicerede og henvender sig til rutinerede strikkere.

Udtryk og layout i "Blomsterstrik" minder meget om forfatterens tidligere udgivelser, fx Mormors kolonihavehusØsten for solenAmimono knit collection 2010 og Østen for solen, kan desuden sammenlignes med Amimono knit collection 2010Udtryk og layout i "Blomsterstrik" minder meget om forfatterens tidligere udgivelser, fx Mormors kolonihavehus og , kan desuden sammenlignes med Amimono knit collection 2010Udtryk og layout i "Blomsterstrik" minder meget om forfatterens tidligere udgivelser, fx Mormors kolonihavehus og Østen for solen, kan desuden sammenlignes med .