Bøger / faglitteratur / opskrifter

Blomstrende ideer


Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 31. mar. 2016

af

af

Lene Hedengran Rasmussen

d. 31. mar. 2016

Blomstrende ideer er en kreativ bog for alle, der interesserer sig for blomster, og som gerne selv vil bruge blomster til både dekorationer, mad og meget andet.

Forfatteren J.W. er smykkedesigner og har altid gang i et kreativt projekt. Bogen indledes med en side med det nødvendige udstyr og er herefter opdelt i seks kapitler: Bind blomsterbuketter, Smyk dig med blomster, Spis blomster, Drik blomster, Dæk bord med blomster og Indpakning & dekoration med blomster. Der er intet register bag i bogen. I bogen kan man bl.a. lære at binde en brudebuket, lave blomsterkranse, pæreblomst-ispinde, blomsterte, servietringe og papirblomster. Alle projekter indledes med et par linjer om emnet og dernæst en step by by step-guide til at udføre det i praksis. Alt sammen ledsaget af farvefotos af både trin for trin og det færdige resultat.

En inspirerende og lækker, kreativ blomsterbog med flotte fotos og i god kvalitet - fra inderst til yderst. Der er projekter fra det helt enkle til det mere krævende, så der er lidt for enhver. Indholdsfortegnelsen er uddybende og derfor savner man ikke et register.

Andre nyere bøger med blomsterdekorationer er bl.a.: Året rundt med blomsterBrug blomsten og Brug blomsten. J.W.s bog har flere alsidige projekter og udmærker sig i både sit udtryk og sin kvalitet. Følg hende på Instragram: @juliewettergrenAndre nyere bøger med blomsterdekorationer er bl.a.: Året rundt med blomster og . J.W.s bog har flere alsidige projekter og udmærker sig i både sit udtryk og sin kvalitet. Følg hende på Instragram: @juliewettergren.