Bøger / skønlitteratur / roman

Blottet for dig


Beskrivelse


Erotisk roman om en ung kvinde, der møder en fantastisk mand. De udvikler et brændende intenst seksuelt forhold, det kompliceres af hver deres dunkle fortid.

Anmeldelser (3)


Bibliotekernes vurdering

d. 18. okt. 2012

af

af

Camilla Sejerøe

d. 18. okt. 2012

Roman til alle dem, der elsker Fifty shades of Grey. Nok mest til kvinder, selvom der er ganske mange mænd tilstede.

Sylvia Day har skrevet adskillige bøger inden for den erotiske genre. Denne er første del af serien Crossfire, refererende til romanens mandlige hovedperson, Gideon Crossfire. Både han og Eva, bogens kvindelige hovedperson, tilhører det absolutte jetset i New York, så det er de unge og rige, der er iscenesat her. Historien er rimelig enkel og holder sig kørende på hede sexscener og kriser i forholdet mellem Crossfire og Eva, den kvindelige hovedperson. Den er elementært spændende, og hurtigt læst.

Det er oplagt at sammenligne med mega-hittet Fifty shades of Grey, der har rigtig mange læsere verden over. Begge romaner er skrevet over samme læst med smukke mørke mænd, der dominere smukke lyse kvinder. Den danske del af den erotiske litteratur, fx. Noa N.'s Romerske fantasier er noget mere nuancerede.

En letlæst erotisk roman uden det store indhold. Men den er elementært underholdende, og der er i bogstaveligste forstand knald på hele vejen igennem. Der er stensikkert læsere til den, og de bliver ikke skuffede.


litteratursiden.dk

d. 3. dec. 2012

af

af

Merete Trap

d. 3. dec. 2012

Ung pige møder mørk og mystisk rigmand, og parret dyrker vild og hyppig sex. Der er detaljer til forskel, men i bund og grund er bogen kogt på fonden af ’Fifty Shades of Grey’-suppen. Rigmandsdatteren...