Bøger / faglitteratur til børn

BMX


Detaljer


...

...

...

...

...

...

...

...

...

...

...

...


Indhold

Sej på BMX; Bicycle Moto Cross ; BMX er for alle ; Teknik og tryg ; Race eller Freestyle ; BMX-cykler ; Tøj og udstyr ; Ekstrem-sport ; Simone Tetsche Chistensen ; Overblik


Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 21. apr. 2020

af

af

Jesper Holtoug

d. 21. apr. 2020

To seje fagbøger om to ret forskellige sportsgrene, en om lystfiskeri og fede naturoplevelser og en om vilde tricks og race på BMX-cykler. Spænende og oplysende for drenge og piger mellem 8 og 12 år.

To titler i serien "Fagklub. Blå", som beskriver to helt forskellige fritidsinteresser, nemlig lystfiskeri og BMX. "Lystfiskeri" fortæller om den spænding, som kan opleves, når man står ved havet, søen eller åen og forsøger at få bid. Bogen beskriver det udstyr, som er nødvendigt, og man hører om, hvor man kan fange hvilke fisk og om hvilken form for agn, der skal bruges. I "BMX" beskrives den actionfyldte sportsgren, som både kan handle om race og om vilde tricks og stunts. De forskellige former for BMX-cykler og det nødvendige udstyr beskrives også. Begge bøger har nogenlunde lige megen tekst og fotos.

To lækre, spændende og meget overskuelige fagbøger, som med lige stor fornøjelse kan nydes af dem, som allerede er indfanget af sporten og af dem, som blot er nysgerrige. Lette og gode fagbøger kan det særlige, at næsten alle typer læsere begejstres og får tilføjet ny viden. Det gør disse to.

Læs mere om lystfiskeri i de to gode (lidt gamle) bøger: På fisketurEn go' bog om at fiskeFreestyle BMX-tricks på jorden og i luften og den lidt lettere: En go' bog om at fiske. Vil du vide mere om BMX, så kig efter Freestyle BMX-tricks på jorden og i luftenLæs mere om lystfiskeri i de to gode (lidt gamle) bøger: På fisketur og den lidt lettere: . Vil du vide mere om BMX, så kig efter Freestyle BMX-tricks på jorden og i luftenLæs mere om lystfiskeri i de to gode (lidt gamle) bøger: På fisketur og den lidt lettere: En go' bog om at fiske. Vil du vide mere om BMX, så kig efter .