Bøger / skønlitteratur til børn / roman

Bo får et bor


Beskrivelse


Bo får et bor af far. Far er modig og lægger sig til at sove i hængekøjen. Hvad mon Bo laver med sit bor?

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 22. juli 2020

af

af

Ingelise Blom Hansen

d. 22. juli 2020

To bøger om Bo. Bo får en lup, en meget stærk lup. Han kan se søsters gule bums og mors overskæg. Alle får pip af Bo, indtil mor få en god ide. I den anden bog får Bo et bor af far. Far er modig og lægger sig til at sove i hængekøjen. Hvad mon laver Bo med sit bor? Fra 6 og 7 år.

To bøger om drengen Bo. "Bo får en lup" er i serien "Lyn 1" fra forlaget Straarup & Co, mens "Bo får et bor" er en "Lyn 2"-bog. Teksten er skrevet i korte helsætninger. Hvert opslag er dækket af en helsides farvet illustration af Kenneth Hegelund. Der kan hentes elevaktiviteter til bøgerne på forlagets hjemmeside.

To rigtig sjove og humoristiske bøger om drengen Bo, som er både kreativ og har mod på livet. Illustrationerne spiller i den grad op til teksten og fortæller alt det, der ikke kan beskrives med ord på bare 3 bogstaver. Mange læsere vil kunne identificere sig med Bo, men også forældre og storesøstre vil kunne trække på smilebåndet.

Dan er vild med værktøj, læs fx Dan og et sømDan får en sav og Dan får en savDan er vild med værktøj, læs fx Dan og et søm og .