Bøger / faglitteratur / øvelser

Body by Frida : 60 dages bootcamp : tab 8 kilo


Beskrivelse


En 60-dages guide med kostplan og 4 forskellige træningsprogrammer. Med den opnås et vægttab på 8 kg. Med 45 opskrifter på morgenmad, frokost, aftensmad og snacks.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 13. dec. 2017

af

af

Kirstine Louise Grøngaard

d. 13. dec. 2017

Ved hjælp af kostplan og træningsprogrammer lover Frida Hallqvist dig et vægttab på 8 kg på 60 dage. For folk, der ønsker at komme i form og tabe sig.

I denne bog får du opskrifter og træningsprogrammer lige til at følge. Noget af det Hallqvist lægger mest vægt på er forberedelse eller "prep" som hun også kalder det. Det er vigtigt at forberede næste uges madplan og indkøb, så man får en god start på ugen og dermed også vægttabet. Hun beskriver de 60 dage, hvad man skal foretage sig, hvad man skal spise og kommer med ugens tips. Hun beskriver dernæst fire forskellige træningsprogrammer, lige fra yoga til vægt- og kredsløbstræning, som læseren kan veksle imellem i de 60 dage. Sidst i bogen er der 45 opskrifter på morgenmad, frokost, aftensmad og snacks. Bogen er illustreret med farvefotos. Frida Hallqvist er personlig træner og har mange følgere på Instagram.

Der er ikke så meget udenomssnak om fedme og sundhed. Bogen starter lige på og hårdt med træning og kost i en positiv tone og det er egentligt meget forfriskende. Opskrifterne kræver lidt flair for madlavning, da der indgår mange ingredienser. Kapitlet med træningsøvelser er rigt illustreret med farvefotos, så man kan se øvelserne.

Ta' dit liv tilbageHealthy skinny bitch og Healthy skinny bitch er også bøger om at spise og træne rigtigt for at opnå et vægttabTa' dit liv tilbage og er også bøger om at spise og træne rigtigt for at opnå et vægttab.