Bøger / skønlitteratur til børn / roman

Bølle i Cirkus Super


Beskrivelse


Freja og Emil vil lave cirkus. De maler skilte og øver sig. Emil kan trylle, og Freja vil danse. Men de mangler noget med et vildt dyr. Freja træner Bølle, så den også kan gå på to ben og på line.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 10. okt. 2017

af

af

Lisbeth Thue Hansen

d. 10. okt. 2017

Kom med i "Cirkus Super", hvor du kan opleve en fugl, der kan tælle, en balletdanser, der kan gå næsten i spagat, en tryllekunstner og en hund, der kan gå på line. 2 letlæste bøger for alle, der læser lix 3/lettal 5.

1. og 2. bog i serien "Cirkus Super" skrevet af Jørn Jensen, der har skrevet mange letlæste bøger for børn, der er i gang med at lære sig at læse. Freja og Emil leger og vil lave cirkus. De maler skilte og øver sig til deres forestilling. Mille og Nora vil se forestillingen, men de må vente, til artisterne er klar. Emil kan trylle, og Freja vil danse. Men de mangler noget med et vildt dyr. Bølle kan gå på to ben, og Freja træner Bølle, så den kan gå på line. I den 2. bog danser Freja ballet, og Emil har et nummer med en fugl, der kan tælle. Mille og Nora er vilde med cirkus, men Leo synes, fuglen skal tælle til ti. Teksten er kort og sat på de mange illustrationer.

Jørn Jensen har igen begået sjove letlæste tekster. De to bøger har farverige illustrationer tegnet af Zarah Juul. De understøtter og udvider de korte og letlæste tekster. I samarbejdet formår forfatter og illustrator, med indsigt i børns leg og kreativitet at lave to sjove og nutidige historier, børn vil elske at læse. Bøgerne har hårdt omslag.

I serien "Mini PS" skrev Grethe Sonne Cirkus VuptiLoppecirkus, og senere kom Loppecirkus af Jørn Jensen i serien "Mikro Dingo"I serien "Mini PS" skrev Grethe Sonne Cirkus Vupti, og senere kom af Jørn Jensen i serien "Mikro Dingo".