Bøger / faglitteratur til børn / opskrifter

Børn i køkkenet : lækre opskrifter med frugt og grønt


Beskrivelse


Vegetarkogebog for børn inddelt efter grønsagernes farver, med sikkerhedsregler samt en oversigt med fotos af de redskaber, der kan være gode at have i køkkenet.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 28. okt. 2016

af

af

Heidi Drasbek Martinussen

d. 28. okt. 2016

En sjov og sød vegetarkogebog for børn, der selv vil prøve kræfter i køkkenet. Opskrifter på alt fra forretter og middagsretter til is og kage, alle med en masse frugt og grønsager.

De forskellige afsnit i bogen er inddelt efter grønsagernes farver. Bogen indledes med en dobbeltside som beskriver sikkerhedsregler, hvilke symboler osv. der er brugt i opskrifterne samt en oversigt med fotos af de redskaber, der kan være gode at have i køkkenet. Herefter følger en side, som beskriver hvad der kendetegner de forskellige farver grønsager og hvad, der er godt ved dem. Der er en guide til, hvordan man skærer de forskellige grønsager ud. På hver opskrift er der fotos, som viser fremgangsmåden, samt foto af den færdige ret.

En sød børnekogebog, hvor flere af grønsagerne har fået øjne og ansigtstræk, og det er rigtig børnevenligt. Opskrifterne er udførlige, og de gode farvefotos guider gennem opskriften, så det er nemt at gå til. Bogen er oversat fra engelsk, men kan sagtens anvendes i en dansk kontekst.

Denne bog er anden udgivelse i serien, hvor der tidligere er udgivet Børn i køkkenetBørnenes sunde & sjove kogebog, med blandt andet opskrifter på kager og middagsretter. Børnenes sunde & sjove kogebog er også til børn og bruger mange grønsager i madlavningenDenne bog er anden udgivelse i serien, hvor der tidligere er udgivet Børn i køkkenet, med blandt andet opskrifter på kager og middagsretter. er også til børn og bruger mange grønsager i madlavningen.