Bøger / faglitteratur

Børn i skilsmisse : en guide til pædagoger og lærere


Beskrivelse


Gennem 7 kapitler gives pædagogiske redskaber til at hjælpe med de følelser og reaktioner, der opstår hos skilsmissebørn og deres forældre gennem skilsmisseprocessen. Afslutningsvis indeholder bogen en gennemgang af de vigtigste regler i familieansvarsloven.

Anmeldelser (2)


Bibliotekernes vurdering

d. 4. nov. 2016

af

af

Henrik Munch Jørgensen

d. 4. nov. 2016

John Aasted Halse viser i denne udgivelse pædagoger og lærere, hvordan de bedst muligt kan hjælpe børn i skilsmisse. Bogen er yderst relevant for alle lærere og pædagoger, men også forældre i skilsmisse kan have stor gavn af bogen.

Gennem 7 kapitler giver John Aasted Halse lærere og pædagoger pædagogiske redskaber til at hjælpe skilsmissebørn og deres forældre gennem skilsmisseprocessen. Afslutningsvis indeholder bogen en gennemgang af de vigtigste regler i familieansvarsloven.

Det er en både positiv, velskrevet og letlæst udgivelse, som giver både pædagogisk personale og forældre mange gode ideer til at hjælpe børn bedst muligt gennem den svære proces en skilsmisse altid er.

Vil man læse mere om emnet, kan titlerne Skilsmissens ABC"Mine forældre skal skilles. Så vidt jeg forstår på det hele"Min skilte familieAlbert er skilt og "Mine forældre skal skilles. Så vidt jeg forstår på det hele" anbefales. Ønsker man fiktive tekster til at åbne op for den svære samtale med børn om skilsmisseproblematikker er det oplagt at anvende bøgerne Min skilte familie og Albert er skiltVil man læse mere om emnet, kan titlerne Skilsmissens ABC og anbefales. Ønsker man fiktive tekster til at åbne op for den svære samtale med børn om skilsmisseproblematikker er det oplagt at anvende bøgerne Min skilte familie og Albert er skiltVil man læse mere om emnet, kan titlerne Skilsmissens ABC og "Mine forældre skal skilles. Så vidt jeg forstår på det hele" anbefales. Ønsker man fiktive tekster til at åbne op for den svære samtale med børn om skilsmisseproblematikker er det oplagt at anvende bøgerne og Albert er skiltVil man læse mere om emnet, kan titlerne Skilsmissens ABC og "Mine forældre skal skilles. Så vidt jeg forstår på det hele" anbefales. Ønsker man fiktive tekster til at åbne op for den svære samtale med børn om skilsmisseproblematikker er det oplagt at anvende bøgerne Min skilte familie og .


Fagbladet folkeskolen [online]

d. 22. dec. 2016

af

af

Heidi Friborg Christophersen

d. 22. dec. 2016