Bøger / faglitteratur til børn

Børnenes bog om magi


Beskrivelse


En præsentation af historien om alt magi lige fra spådomskunst til alkymi og fra svæveillusion til teleportering. Med 20 forskellige tricks indenfor fx mønttricks, korttricks og forsvindingstricks.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 20. nov. 2015

af

af

Jeanette Thisted Villadsen

d. 20. nov. 2015

Et indblik i magiens historie. Man hører om de største magikere gennem tiden og har mulighed for selv at lære en række forbløffende tricks. Til dem som elsker trylleri og magi, fra ca. 10 år.

En præsentation af historien om alt magi lige fra spådomskunst til alkymi og fra svæveillusion til teleportering. Desuden hører man om nogle af de største magikere gennem tiden fx Howard Thurston som skabte verdens største rejsende trylleshow eller Houdini som var sin tids største udbryder konge. Man får også mulighed for at lære 20 forskellige tricks indenfor fx mønttricks, korttricks og forsvindingstricks.

Med denne bog ved hånden har man mulighed for at lave sit helt eget trylleshow fyldt med magi. De forskellige tricks er udførligt beskrevet og understøttet af trin-for-trin billeder.

Er man vild med at trylle kan også serierne "Tryl med Pegani, fx Tryl med tingKunsten at trylle eller "Mirakuløse magiske tricks", fx Kunsten at trylle også anbefalesEr man vild med at trylle kan også serierne "Tryl med Pegani, fx Tryl med ting eller "Mirakuløse magiske tricks", fx også anbefales.