Bøger / faglitteratur til børn / idebøger

Børnenes naturhobbybog : farvestrålende og kreative ideer til børn


Beskrivelse


Hobbybog med idéer til at lave kreative ting af forskellige naturmaterialer som fx muslingeskaller, blade, grene, nødder, blomster og sten.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 12. mar. 2019

af

af

Marianne Agger

d. 12. mar. 2019

Hobbybog med sjove idéer til at lave kreative ting af forskellige naturmaterialer. Børn fra 3 år kan være med sammen med en voksen, mens børn fra ca. 8 år kan bruge bogen på egen hånd.

Naturen er fyldt med velegnede materialer til at lave fine ting ud af. Muslingeskaller, blade, grene, nødder, blomster, sten og meget mere tages i brug i vejledningerne, der er inddelt i kategorierne Dyresjov, Sjove væsener, Legeplads, Gaver til dig og Kunstværker. Bogen indledes med en forklaring til materialer, en oversigt over værktøjer samt tips til farve og lim. Bagerst i bogen er skabeloner. Hver idé er beskrevet trin-for-trin i tekstform med tilhørende små fotos af materialer og fremgangsmåde. De færdige ting ses på et stort foto, der bruges som baggrund på opslagene, og der er en samlet liste over materialer, man har brug for. Det er tyske Pia Deges første bog på dansk, men hendes hjemmeside fortæller, at hun har lavet flere hobbybøger.

Det er en superlækker bog! Når man bladrer den igennem, får man lyst til at afprøve alle idéer. Sværhedsgraden varierer lidt, men alle i familien kan være med, og man skal ikke bruge dyre, svært-tilgængelige materialer. Vejledningerne er lette at gå til, og fotografierne er virkelig flotte og inspirerende.

I samme genre er fx Kogleugler, kastanjeaber og andre naturfolkHavfolk og landkrabber af snegle, sten og skaller og Havfolk og landkrabber af snegle, sten og skallerI samme genre er fx Kogleugler, kastanjeaber og andre naturfolk og .