Bøger / faglitteratur til børn / fotografier

Børnenes verden


Beskrivelse


Billedbog uden ord med sort-hvide fotografier fra hverdagen. For børn fra 1 år.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 6. jan. 2023

af

af

Therese Bjerre Ekman

d. 6. jan. 2023

Billedbog uden ord med sort-hvide fotografier fra hverdagen. For børn fra 1 år.

I bogen finder man et hav af billeder fra hverdagen. Der er børn, der leger, spiser, sidder på cykler, og mange andre situationer. Der er voksne i alle aldre som fx arbejder, cykler med børn i kassecykel, lever på gaden eller slapper af. Der er nærbilleder af legetøj, mange forskellige dyr og meget andet. Billederne er ikke ledsaget af tekst, og de fylder hele siden, helt ud til kant. Nogle af dem er sat sammen, så man kan overveje ligheder, fx en våd hund, der lige har rystet sig, så pelsen stritter, overfor et billede af en blomst med mange spidse kronblade. Bogen er i blødt bind. På forsiden ses et barn, som er sminket som Pjerrot.

Fotografierne er gode og fremstår lidt retro og kornede på det matte papir. At sætte billeder af forskellige ting, som visuelt minder om hinanden, sammen på et opslag fungerer godt. En bog, der belønner fordybelse - og for dem, der kan lide sort-hvide fotografier.

Bogen er stærkt inspireret af Børnenes billedbogBørnenes billedbogBørnenes billedbog, som mange yngre bedsteforældre vil kunne huske fra 70'erne, og forsidens foto refererer til den. Sabine Lemires er lavet ud fra en lignende idé, men med farvefotos på glat papir Bogen er stærkt inspireret af , som mange yngre bedsteforældre vil kunne huske fra 70'erne, og forsidens foto refererer til den. Sabine Lemires er lavet ud fra en lignende idé, men med farvefotos på glat papir Bogen er stærkt inspireret af , som mange yngre bedsteforældre vil kunne huske fra 70'erne, og forsidens foto refererer til den. Sabine Lemires er lavet ud fra en lignende idé, men med farvefotos på glat papir .