Bøger / faglitteratur / snitmønstre

Børnetøj : design, syvejledninger, mønstre


Beskrivelse


35 ideer til børnetøj med detaljerede syvejledninger og beskrivende tegninger.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 23. jan. 2015

af

af

Kirstine Hagen Thomasen

d. 23. jan. 2015

Lækker lille bog fuld af inspiration til let øvede og rutinerede syersker, der vil sy tøj til børn fra tumlingealder til indskoling.

"Børnetøj" indeholder 32 designs på børnetøj til 2-8-årige i kategorierne undertøj og nattøj, t-shirts, pigetøj, drengetøj og tilbehør. Hvert design præsenteres med fotos af det færdige resultat, materialeforbrug, trin for trin-syvejledning kombineret med skitser over hvilke stofdele der skal kombineres hvornår. Til sidst et helt kort afsnit med syteknik og tips til reparationer og ændringer. Mønsterark til bogens designs findes i en lomme bag i bogen. syteknik.

Designene er flotte og enkle med fine detaljer og ser ikke "hjemmelavede" ud. Tøjet virker anvendeligt og meget af det er syet i bevægevenlige strækstoffer. Syvejledningerne er overskuelige og har små nyttige tips, så man ikke behøver være voldsomt rutineret som syerske for at være med, selv om erfaring med strækstof nok er en fordel. Bogen fremstår lækker, trykt på tykt papir og i et gennemført, moderne design i hovedsageligt dæmpede farver med indslag af karrygul og mørkeblå.

Børnetøj 0-3 årBørnetøj 4-7 år365 ting, du kan lave med dit barn fra 2006 og Børnetøj 4-7 år fra 2009 omhandler samme emne, men har større afsnit med syteknikker og variationsmuligheder. Sabine Lemire udgav i 2012 365 ting, du kan lave med dit barn der blandt meget andet indeholder helt lette syprojekter, men med fokus på fælles projekter for børn og forældreBørnetøj 0-3 år fra 2006 og fra 2009 omhandler samme emne, men har større afsnit med syteknikker og variationsmuligheder. Sabine Lemire udgav i 2012 365 ting, du kan lave med dit barn der blandt meget andet indeholder helt lette syprojekter, men med fokus på fælles projekter for børn og forældreBørnetøj 0-3 år fra 2006 og Børnetøj 4-7 år fra 2009 omhandler samme emne, men har større afsnit med syteknikker og variationsmuligheder. Sabine Lemire udgav i 2012 der blandt meget andet indeholder helt lette syprojekter, men med fokus på fælles projekter for børn og forældre.