Bøger / faglitteratur

Børns psykiske evner


Beskrivelse


Ifølge forfatteren er alle børn født med psykiske evner og stor intuition. Hun fortæller om børns oplevelser med forudsigelser, usynlige venner, erindringer om tidligere liv, engle og spirituelle vejledere.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

2008

af

af

Jytte Kjær Schou

2008

En bog for forældre, der fornemmer overnaturlige evner hos deres børn.

Forfatteren har i mere end 50 år arbejdet som medium og clairvoyant, og af hendes omfattende forfatterskab er Drømmenes sprog, 2003 og Den anden side og tilbage igen, 2000 oversat til dansk. Hendes udgangspunkt er, at alle børn er født med psykiske evner, fordi de endnu er så tæt på "den anden side", der beskrives som vores parallelverden i knæhøjde(!). Ud fra sine personlige erfaringer og henvendelser fra utallige forældre giver hun mange eksempler på børns særlige evner, som kan udtrykke sig forskelligt. Bogen er holdt i en fortrolig tone, og i et lidt småsnakkende og noget omstændeligt sprog råder hun forældrene til at være lydhøre og støtte børnene, hvad enten de omgås engle og spirituelle vejledere eller har andre specielle evner.

Interessen for det okkulte afspejler sig i de mange bøger om emnet. Enkelte bøger beskriver særlige børn som indigo- og krystalbørn, men denne bog er speciel ved at omfatte alle børn.

En let fordøjelig bog direkte henvendt til interesserede forældre i en lidt småsludrende tone. Forfatterens beskrivelse af "den anden side" og de mange okkulte fænomener er forbløffende konkrete og noget indforståede og ikke egnet til at overbevise skeptikere.