Bøger / faglitteratur / opskrifter

Bogen om fermentering : sådan fermenterer du frugt og grønt og laver din egen sauerkraut, kimchi, yoghurt, kefir, surdej mv.


Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 22. dec. 2016

af

af

Stine Grabas

d. 22. dec. 2016

Inspirerende kogebog om fermentering med alsidige opskrifter. Nybegyndere såvel som erfarne i fermenteringens kunst kan være med her.

Bogen indleder med en beskrivelse af fermentering og de redskaber, som man skal bruge samt en introduktion til grundteknikker. Opskrifterne er inddelt i kapitlerne: frugt og grønt, yoghurt og labneh, bælgfrugt og miso, surdeje, drikke og endelig syltning. Bagerst i bogen er der et register. Til hver opskrift følger en udførlig vejledning og en ingrediensliste. Størstedelen af opskrifterne har et ledsagende billede.

Inspirerende kogebog om fermentering skrevet på en måde, så alle kan være med. Meget få af ingredienserne skal skaffes i specialbutikker. De flotte billeder gør bogen til en fornøjelse at læse i.

FermenteringSylt!Fermentering minder i høj grad om bogen her i forhold til layoutet, og der er desuden sammenfald på en del af opskrifterne. Ellers er der et afsnit i Plums Sylt! Fermentering minder i høj grad om bogen her i forhold til layoutet, og der er desuden sammenfald på en del af opskrifterne. Ellers er der et afsnit i Plums Fermentering minder i høj grad om bogen her i forhold til layoutet, og der er desuden sammenfald på en del af opskrifterne. Ellers er der et afsnit i Plums Sylt! .