Bøger / faglitteratur

Bogen om livet : hvad uhelbredeligt syge kan lære dig om at leve


Beskrivelse


Femten danskere fortæller om deres livssyn, følelser og tanker efter at de er blevet ramt af uhelbredelig sygdom.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 21. sep. 2018

af

af

Pernille Poulsen

d. 21. sep. 2018

En række danskere - alle med en livstruende sygdom - fortæller om deres sygdomsforløb, tanker og følelser undervejs. Henvender sig til alle, der gerne vil blive lidt bedre til at leve livet nu og her.

Stine Buje mistede tidligt sin mor til kræft. Det blev startskuddet til denne interviewbog, hvor en række helt almindelige danskere fortæller ærligt om deres læring, følelser og tanker i relation til deres livs-forkortende diagnose. Samtalerne er fulde af dybsindige betragtninger, guldkorn og livsvisdom. Med i bogen er også interviews med tv-lægen Charlotte Bøving og politikeren Ritt Bjerregård, der begge har kræft.

Yderst nærværende og livsbekræftende bog om at leve et taknemmeligt og autentisk liv lige nu og her.

I 2016 kom en lignende samtalebog Jeg skulle have sagt jeg elsker digAt gå døden i mødeNår diagnosen er alvorligLivets afslutning. I 2018 udkom At gå døden i møde som især har fokus på selve døden. Fokus på praktiske omstændigheder ved livets afslutning findes i: Når diagnosen er alvorlig. Henvendt til fagpersoner i palliativ behandling findes: Livets afslutningI 2016 kom en lignende samtalebog Jeg skulle have sagt jeg elsker dig. I 2018 udkom som især har fokus på selve døden. Fokus på praktiske omstændigheder ved livets afslutning findes i: Når diagnosen er alvorlig. Henvendt til fagpersoner i palliativ behandling findes: Livets afslutningI 2016 kom en lignende samtalebog Jeg skulle have sagt jeg elsker dig. I 2018 udkom At gå døden i møde som især har fokus på selve døden. Fokus på praktiske omstændigheder ved livets afslutning findes i: . Henvendt til fagpersoner i palliativ behandling findes: Livets afslutningI 2016 kom en lignende samtalebog Jeg skulle have sagt jeg elsker dig. I 2018 udkom At gå døden i møde som især har fokus på selve døden. Fokus på praktiske omstændigheder ved livets afslutning findes i: Når diagnosen er alvorlig. Henvendt til fagpersoner i palliativ behandling findes: .