Bøger / faglitteratur / undervisningsmaterialer

Boldspilsundervisning i skolen : didaktik og læring i teori og praksis


Beskrivelse


Velskrevet bog om boldspilsundervisning i grundskolen skrevet til idrætslærere, pædagoger samt studerende på lærer- og pædagoguddannelsen.

Anmeldelser (2)


Bibliotekernes vurdering

d. 25. feb. 2015

af

af

Henrik Munch Jørgensen

d. 25. feb. 2015

Bog om boldspilsundervisning i skolen skrevet henvendt til idrætslærere og pædagoger samt studerende på lærer- og pædagoguddannelsen.

Boldspil er et vigtigt element i idrætsundervisningen, som giver pædagogiske muligheder for at skabe både leg, læring, inklusion, socialisering og personlig udvikling. Denne bog er en lærebog i boldspil og boldspils pædagogiske og didaktiske muligheder.

Bogen er yderst velskrevet og velstruktureret. Det er en bog, som både giver studerende gode værktøjer til deres pædagogiske uddannelse samt grundskolens lærere til deres undervisning og forberedelse af undervisningen. Blandt værktøjerne kan nævnes "Den dynamiske boldspilstrappe", "Teambold" og "Boldspilfamiler".

Jeg har ikke kendskab til andre lærebøger med fokus udelukkende på boldspil. Men der findes en del pædagogiske bøger med fokus på idrætsaktiviteter og idrætsundervisning i al almindelighed, som eksempelvis Idræt - i indskolingen.


Fagbladet folkeskolen [online]

d. 21. maj 2015

af

af

Jens Giehm Mikkelsen

d. 21. maj 2015