Bøger / faglitteratur / kogebøger

Bone broth : den kraftfulde drik, der nærer, opbygger og heler


Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 16. mar. 2017

af

af

Kirstine Louise Grøngaard

d. 16. mar. 2017

Første bog i en ny serie om functional foods som går ud på at bruge mad som medicin. Fokus er her på bone broth som er den traditionelle danske hønsekøds/oksekødssuppe. For læsere som fx interesserer sig for alternativ medicin og for brug af mad til helbredelse.

Ifølge bogen er bone broth godt for vores knogler, led, hud, fordøjelse og bindevæv. Bogen giver et indblik i hvad bone broth kan, hvilke næringsstoffer den indeholder, hvordan man anvender den i maden og så er der en række opskrifter på bl.a. supper, smoothies og risotto hvor bone broth indgår. Hver opskrift er illustreret med et fotografi. Bogen indeholder også en introduktion til functional medicine som er en nytænkende metode inden for forebyggelse og behandling af kroniske lidelser.

Æstetisk flot kogebog som består af lige dele oplysning og opskrifter. Appellerende forside og lækre farvefotos inde i bogen.

Bogen er den eneste af sin slags, men lignende bøger fokuserer også på helbredelse gennem mad: Mad som medicin og blodtypekostDen medicinske seers kostguideHvordan du undgår at dø, Den medicinske seers kostguide og Hvordan du undgår at døBogen er den eneste af sin slags, men lignende bøger fokuserer også på helbredelse gennem mad: Mad som medicin og blodtypekost, og Hvordan du undgår at døBogen er den eneste af sin slags, men lignende bøger fokuserer også på helbredelse gennem mad: Mad som medicin og blodtypekost, Den medicinske seers kostguide og .