Bøger / faglitteratur

Boost din selvkærlighed


Beskrivelse


I form af 100 enkle tekster med positive budskaber, såkaldte "boosts" er her kærlige spark til at skabe det bedste liv for sig selv.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 30. nov. 2016

af

af

Heidi Buur Pedersen

d. 30. nov. 2016

Hvem kan ikke trænge til et boost af selvkærlighed? I form af 100 enkle tekster er her kærlige spark til at skabe det bedste liv for sig selv. Til kvindelige læsere af coaching-bøger.

Via sin blog udsender psykolog Mette Holm daglige mails med positive budskaber, såkaldte "boosts", til over 50.000 danskere. De bedste boosts er samlet i denne bog, hvor de fleste fylder et opslag, og ser helt lyriske ud i opbygningen med én sætning pr. linje. Det er alle opfordringer til at ændre sin tankegang, give omsorg til sig selv og tage styringen af eget liv. "De tanker, du tænker, er det liv, du får!" er eksempel på et mantra, der går igen. Alle boosts er samlet i en indholdsfortegnelse først i bogen.

Med sit matsorte omslag med sølvskrift ser bogen eksklusiv og indbydende ud, og det elegante layout går igen i hele bogen. Mette Holm skriver kærligt og omsorgsfuldt i du-form, og hun er god til at sætte nye perspektiver på det, vi allerede ved, og give konkrete værktøjer til at "komme OP", som hun ofte skriver. Den enkle form, hvor al overflødig tekst er skåret væk, så kun de vigtigste udsagn står tilbage, virker stærkt, men fungerer nok bedst i den oprindelige mail-form. Det er let at forstå, hvorfor så mange abonnerer på de daglige boosts.

Lev dig lykkelig - med positiv psykologiTør du mærke livet?Elsk dig selv og bliv elsket og Tør du mærke livet? har samme coaching-stil og fokus på medfølelse for sig selv. Elsk dig selv og bliv elsket giver også redskaber til selvkærlighedLev dig lykkelig - med positiv psykologi og har samme coaching-stil og fokus på medfølelse for sig selv. Elsk dig selv og bliv elsket giver også redskaber til selvkærlighedLev dig lykkelig - med positiv psykologi og Tør du mærke livet? har samme coaching-stil og fokus på medfølelse for sig selv. giver også redskaber til selvkærlighed.