Bøger / faglitteratur / opskrifter

Boost din sundhed med antiinflammatorisk kost


Beskrivelse


Med udgangspunkt i ernæringsterapi guides man til en livsstilsændring med det formål at optimere fordøjelsen og mindske inflammation.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 2. jan. 2020

af

af

Pernille Poulsen

d. 2. jan. 2020

Henvender sig til alle, der ønsker at bruge kosten til at optimere deres sundhed og mindske kroppens inflammation.

Inflammation er kroppens reaktion på uhensigtsmæssig kost og stresset livsstil. Tegn på inflammation kan være træthed, dårlig fordøjelse, søvnbesvær, hudproblemer m.v. Med udgangspunkt i et 8-ugers forløb, som forfatteren selv har udviklet og som blandt andet afholdes online, får vi i denne bog en grundig forklaring på de ernæringsmæssige principper, man kan følge for at komme skavanker og inflammation til livs. Inklusiv cases, skemaer til at registrere symptomer og afprøve eliminationsdiæter. Desuden en komplet 3 ugers kostplan med opskrifter. Forfatter Pernille Kruse er cand. scient i humanbiologi og ernæringsterapeut.

Bogen er velskrevet og grundig med et indbydende layout, der appellerer bredt.

Der udkommer en del bøger om emnet disse år. Blandt andet: Antiinflammatorisk kost for begyndere21 nye helbredende dage med antiinflammatorisk kostDen anti-inflammatoriske kogebog, 21 nye helbredende dage med antiinflammatorisk kost og Den anti-inflammatoriske kogebogDer udkommer en del bøger om emnet disse år. Blandt andet: Antiinflammatorisk kost for begyndere, og Den anti-inflammatoriske kogebogDer udkommer en del bøger om emnet disse år. Blandt andet: Antiinflammatorisk kost for begyndere, 21 nye helbredende dage med antiinflammatorisk kost og .