Bøger / faglitteratur / opskrifter

Boost din sundhed : slank, stærk og sund på 4 uger


Beskrivelse


I 4 uger, 4 gange om året - én for hver årstid - spiser man kun sunde måltider og samtidig følges et træningsprogram på 20 minutter ad gangen, 6 gange om ugen. Der er komplet madplan med opskrifter på morgenmad, frokost, aftensmad og mellemmåltider samt en træningsplan med øvelser til stuegulvet og udenfor.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 13. apr. 2015

af

af

Katja Larsen

d. 13. apr. 2015

En sundhedsbog til de læsere der kan se det smarte i at kunne koncentrere deres sundhedsindsats til 4 gange 4 uger om året og derved opnå vægttab og stærkere krop. Hver årstid bringer et sundhedsboost hvor der følges en madplan og et træningsprogram.

Camilla Zarah Lawes er uddannet kostvejleder med speciale i vægttab. Christina Dam Rekstad er uddannet fysioterapeut samt pilates- og reformer-instruktør. Sammen har de her lavet en bog hvor pointen er at man kan opnå vægttab, tonede muskler og større sundhed ved at følge 4 årlige sundhedsboosts. I 4 uger, 4 gange om året - én for hver årstid - spiser man kun sunde måltider og samtidig følges et træningsprogram på 20 minutter ad gangen, 6 gange om ugen. Der er komplet madplan med opskrifter på morgenmad, frokost, aftensmad og mellemmåltider samt en træningsplan med øvelser til stuegulvet og udenfor. Forord er skrevet af Bente Klarlund Pedersen.

En meget indbydende sundhedsbog, der virker dybdegående og let at gå til. Alle kan bruge den, men det lyserøde farvevalg i layout henvender sig måske primært til kvinder.

Princippet minder lidt om 5:2 kostprincippet hvor der fastes let i 2 dage om ugen. Et eksempel på en sådan bog er Super 5:2.