Bøger / faglitteratur / øvelser

Bootybogen : din guide til en fyldig, fast og rund booty på 8 uger


Beskrivelse


Om hvordan man får en stærk og veltrænet bagdel - bootybuilding, om bootyens anatomi og hvad det er vigtigt at spise i forbindelse med træningen. Med bootyblasting-øvelser og træningsprogrammer.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 21. maj 2015

af

af

Anne Grete Jacobsen

d. 21. maj 2015

En guide til at få en fyldig, fast og rund booty ved at træne ben og balder. For kvinder, som ønsker at forme og få kontrol over bagdelen.

Celestine Maria Jensen har en professionsbachelor inden for ernæring og sundhed, og hun arbejder som personlig træner med speciale i, hvordan man får en stærk og veltrænet bagdel. Hun fortæller kort om hvordan man arbejder med bootybuilding, om bootyers anatomi og hvad det er vigtigt at spise i forbindelse med træningen. Størstedelen af bogen består af en gennemgang af øvelserne, og til sidst er der træningsprogrammer, som kan udføres hjemme eller i fitnesscenteret, et for begyndere og et for mere øvede. En del af øvelserne kan laves derhjemme uden brug af hjælpemidler eller med håndvægte eller kettleballs, mens andre skal laves i fitnescenterets maskiner.

Beskrivelsen af øvelserne er sammen med de mange illustrationer lette at gå til. Bogen passer fint ind i tidens trend, hvor det er in at have kurver og former sammen med en stærk krop og synlige muskler.

I Politikens bog om ben & baller er der forslag til hvordan man træner ben og baller sammen med resten af kroppen, mens det i denne nye bog udelukkende går på træning af ben og ballerne.