Bøger / skønlitteratur til børn / roman

Boris taber hovedet


Beskrivelse


Frankensteins monster Boris spiller skak med Sir Arthur. Boris piller ved sin møtrik på halsen. Åh nej! Hans hoved falder ned på bordet. Møtrikken er væk. Mon de bare kan bruge en anden møtrik?

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 7. aug. 2017

af

af

Henrik Munch Jørgensen

d. 7. aug. 2017

Fem sjove, letlæste bøger om den gyser-glade dreng Freddy og hans venner monstrene, som altid kvajer sig, så alt ender i kaos. For børn mellem 7 og 9 år.

Freddy og monstrene er fem letlæste bøger baseret på persongalleriet og universet fra Dennis Jürgensens Freddy & monstrene, som mange voksne læsere kan huske fra deres barndom. Vi møder drengen Freddy og hans venner monstrene, som altid kvajer sig og langt fra er så uhyggelige, som de gerne vil være. Bøgerne har lix 10 og alle opslag består af en farveillustration samt en tekst på to linjer.

Der er megen gakket humor i både historierne og illustrationerne, men bøgerne er lidt forvirrende at læse, hvis man ikke kender persongalleriet i forvejen. Der er mange navne og personligheder at holde styr på. Illustrationerne hjælper dog godt til med at forklare handlingen i teksten og tilfører ofte flere detaljer til fortællingen.

Kan man lide humoren i disse bøger, vil man også kunne lide Rune Fleischers bøger og titler som Doktor SygPeter Pirat & kaptajn KrabatFreddy & monstrene og Peter Pirat & kaptajn Krabat Freddy & monstreneKan man lide humoren i disse bøger, vil man også kunne lide Rune Fleischers bøger og titler som Doktor Syg og Freddy & monstreneKan man lide humoren i disse bøger, vil man også kunne lide Rune Fleischers bøger og titler som Doktor Syg og Peter Pirat & kaptajn Krabat .