Bøger / skønlitteratur / roman

Bortført


Beskrivelse


Krimi. Will Trent fra Georgia Bureau of Investigation kommer til et gerningssted, hvor Abigail Campano har dræbt den unge mand der lige har voldtaget og myrdet hendes datter. Og han opdager hurtigt, at intet er hvad det ser ud til at være.

Anmeldelser (4)


Bibliotekernes vurdering

d. 16. okt. 2008

af

af

Michael Olsen

d. 16. okt. 2008

Bortført er et fund for de læsere, der holder af at begrave sig i sofaen med en spændende og velskrevet krimi i den amerikanske stil.

Abigail Campano vender hjem efter sin tennistræning til et hus, der bærer tegn på indbrud. Hun går indenfor og ser sin teenagedatter ligge livløs på gangen udenfor sit værelse. En ung mand med blod ud over tøjet står bøjet over hende med en kniv i hånden. Han får øje på Abigail og går hen imod hende. Abigail forsvarer sig, og hun får efter et håndgemæng kvalt ham. Politiet bliver tilkaldt og også agenten Will Trent fra Georgia Bureau of Investigation ankommer til stedet. Han når hurtigt frem til at intet ved forbrydelsen er, som det ser ud til, og i stedet for et simpelt mord, står man overfor et dobbeltmord og en kidnapning muligvis med seksuelle overtoner. Will Trent bliver påduttet en noget uvillig makker fra det lokale politi og skal opklare forbrydelsen i en desperat kamp med tiden. Bortført læser nærmest sig selv, bogen er velskrevet med et godt plot. Jeg håber, der kommer flere af Karin Slaughters romaner på dansk. Denne her er i hvert fald virkelig god.

Bortført tilhører den samme genre af amerikanske spændingsromaner som også Harlan Corbens bøger tilhører. Der er fuld fart over feltet, lidt sort humor, særprægede personligheder, men også et højt spændingsniveau.

Bortført er en rigtig god krimi, der bør få mange læsere. Forhåbentlig får vi flere af forfatterens bøger på dansk.


litteratursiden.dk

d. 24. nov. 2008

af

af

Arne Larsen

d. 24. nov. 2008

Solid amerikansk krimi af den "gammelslags" slags med fokus på politi og politiefterforskning. I et mondænt kvarter i Atlanta kommer Abigail Campano hjem og finder det skændede og blodige lig af sin d...


Berlingske tidende

d. 23. jan. 2009

af

af

Mette Strømfeldt

d. 23. jan. 2009


Politiken

d. 10. jan. 2009

af

af

Bo Tao Michaëlis

d. 10. jan. 2009