Bøger / faglitteratur / opskrifter

Brændevin på vilde bær og urter


Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 17. juni 2016

af

af

Lars Ovesen

d. 17. juni 2016

Skal der stå hjemmegjort brændevin på julebordet? Så er det nu de første koncentrater skal forberedes, og med denne bog under armen bliver du en sikker vinder. For dem der er glad for et hjemmelavet kvalitetsprodukt.

"Brændevin på vilde bær og urter" tager dig med på en rundtur i hvad der kan puttes på flaske og give smag til en brændevin. Bogen starter med lidt baggrundshistorie- samt viden om brændevinsfremstilling, smagssætning og indsamling. Herefter beskrives de enkelte smagsvarianter. Den enkelte plante har en side for sig med info som: familie, voksested, høsttidspunkt eller forveksling. Efterfølgende kommer så opskriften. Bogen er udgivet i hardback kvalitet og indeholder en del fotomateriale.

En interessant bog der indeholder en række spændende opskrifter. Tekstmæssigt er opskrifterne nemme og følge og siden om den enkelte plante er overskuelig og informativ. Efter endt læsning har jeg fået blod på tanden og der er bestemt at par opskrifter der skal prøves. Fotomaterialet fungerer glimrende og kan give et fingerpeg om det færdige produkt.

For yderligere litteratur om kryddersnaps og brændevin se: KryddersnapsSnaps eller SnapsFor yderligere litteratur om kryddersnaps og brændevin se: Kryddersnaps eller .