Bøger / skønlitteratur til børn / roman

Brændte beviser


Beskrivelse


Emma og veninden Sylvia afslører de sidste hemmeligheder om spøgelserne på det gamle drengehjem. Vil det lykkes for pigerne at mane spøgelset Svinet Madsen til hvile inden han gør en ulykke på Emmas nye lillesøster Liva?

Anmeldelser (2)


Bibliotekernes vurdering

d. 11. apr. 2019

af

af

Morten Halskov Jensen

d. 11. apr. 2019

Emma og veninden Sylvia forsøger at afsløre de sidste hemmeligheder om spøgelserne på det gamle drengehjem i Bulte. Mest for piger i alderen 11-14 år, der kan lide spænding, mystik og romantik.

Den tredje og sidste del af trilogien "Drengehjemmet". En familieforøgelse i form af lillesøsteren Liva gør, at Emmas forældre må tage en pause fra arbejdet med at omdanne det gamle drengehjem til bed & breakfast. Spøgelset Finn advarer Emma om at det ikke er sikkert for en baby at bo på stedet så længe det andet spøgelse, den tidligere forstander, Svinet Madsen, går igen. Emma bruger tid sammen med veninden Sylvia i et forsøg på at finde de sidste hemmeligheder, så de kan stede spøgelserne til hvile. De opsøger Finns lillebror Frank, der nu er voksen og kan fortælle dem om den nat Finn døde. Mens Emma forsøger at balancere sine følelser for Finn og skolekammeraten Alex, viser det sig at Sylvia også har en familiehemmelighed.

Spændende spøgelseshistorie med en god vinkel på familierelationer og et dyk ned i fortidens tilværelse på et børnehjem. Velskrevet med godt indblik i de tanker hovedpersonen gør sig om forældre, forelskelse og det overnaturlige. Fungerer bedst hvis du har læst de to foregående bind i trilogien.

Der er også spøgelser og romantik i serien "Hjemsøgt", hvor første bind er Pigen på loftetThornhill. En anden spøgelseshistorie om skæbner på et børnehjem er tegneserien ThornhillDer er også spøgelser og romantik i serien "Hjemsøgt", hvor første bind er Pigen på loftet. En anden spøgelseshistorie om skæbner på et børnehjem er tegneserien .


Weekendavisen

d. 28. juni 2019

af

af

Stine Reinholdt Hansen

d. 28. juni 2019