Bøger / skønlitteratur / roman

Brændte sjæle : krimi


Beskrivelse


Krimi. Psykiater Christian Falk bistår politiet i opklaringen af et formodet mord, hvor der i lejligheden findes en mængde euforiserende svampe.

Anmeldelser (4)


Bibliotekernes vurdering

d. 12. jan. 2016

af

af

Stine Grabas

d. 12. jan. 2016

Et formodet mord, en stak kasser med euforiserende svampe og et forskningsprojekt om seriemorderes hjerner, så er scenen sat i denne krimi, som er for alle krimielskere.

Et afskåret øre samt en stor mængde euforiserende svampe findes efterladt i en lejlighed. Psykiateren Christian Falk bliver tilkaldt og skal hjælpe politiet i efterforskningen. Han har egentlig ikke tid, da han er ved at afslutte sit forskningsprojekt om seriemorderes hjerner. Én af kontroldeltagerne har opgivet falsk identitet og det kan Christian ikke slippe. Snart er mordsagen og hans eget arbejdet blandet godt sammen. Inger Wolf er kendt for krimiserien om Daniel Trokic. Denne bog skulle være første del af ny serie med Falk som hovedperson.

Absolut velskrevet krimi i korte og skarpe sætninger. Man får indtryk af, at krimien er godt researchet og med sine korte kapitler, er den hurtigt læst. Der vil muligvis være forskellige holdninger til hovedpersonernes karakterer, men det er en smagssag. En rigtig pageturner.

Smerten selv har ligeledes en psykolog som hovedperson, men er af anden karakter. Wolf kan sammenlignes med Jean-Christophe Grange.


litteratursiden.dk

d. 18. feb. 2016

af

af

Lene Jensen

d. 18. feb. 2016

Ny krimiserie fra dygtige Inger Wolf med fascinerende og komplekse hovedpersoner og masser af twists og spænding i form af narkohandlere, seriemordere, forfølgelser og fortrængninger. Når det eneste ...


Jyllands-posten

d. 26. jan. 2016

af

af

Lars Ole Sauerberg

d. 26. jan. 2016