Bøger / skønlitteratur / roman

Bridget Jones' baby


Beskrivelse


Bridget Jones er gravid. Det er en kamp at navigere mellem de velmenende singlevenner, gruppen af selvtilfredse mødre og graviditetshormoner uden for enhver kontrol. Men allerførst skal hun lige finde ud af, hvem der er far til barnet.

Anmeldelser (2)


Bibliotekernes vurdering

d. 27. okt. 2016

af

af

Maria Sjøblom

d. 27. okt. 2016

Bridget Jones elsker livet som single, men må pludselig forholde sig til en positiv graviditetstest . Sjov chick lit til de mange kvinder i alle aldre, der endnu ikke har fået nok af den forvirrede og charmerende Bridget.

Bridget Jones elsker sit job som tv-producer, men efter et par af de vanlige, uheldige episoder, må hun indse, at hun er gravid. Det bliver en kamp at navigere mellem de velmenende singlevenner, gruppen af selvtilfredse mødre og graviditetshormoner uden for enhver kontrol. Bridget Jones sætter sig for at klare det hele, men allerførst skal hun lige finde ud af, hvem der er far til barnet.

Sjov og overfladisk underholdning i vanlig stil fra den oprindelige chick lit dronning, Helen Fielding. Bogens handling foregår inden Bridget Jones - vild med ham. Den er hurtigt læst og udkommer i forbindelse med premieren på filmen af samme navn.

Der er sket meget inden for chick lit genren efter hele bølgen startede i slutningen af 1990'erne med Bridget Jones' dagbog. Der er kommet mere kød på historierne og modenhed hos hovedpersonerne, hvilket ses i Sophie Kinsella eller Marian Keyes mange romanerne.


Jyllands-posten

d. 26. nov. 2016

af

af

Katrine Sommer Boysen

d. 26. nov. 2016