Bøger / faglitteratur

Broen til den anden side : lær at kommunikere med dem, du har mistet


Beskrivelse


Gennem forfatterens egne erfaringer og eksempler gives introduktion til kommunikation med åndeverdenen.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 3. jan. 2019

af

af

Merete Trap

d. 3. jan. 2019

Har du et ønske om teknikker til at få kontakt til "den anden side"? I denne guide hjælper forfatteren med at lære at "danne bro". For spirituelt interesserede læsere, der ønsker at udvikle egne psykiske evner i forhold til kontakt med åndeverdenen.

Bogen er i 2 dele, hvor del 1 har overskriften "Åndeverdenen" og del 2 "Udvikling af psykiske evner og arbejdet som medium". Under de to dele er 11 kapitler med overskrifter som fx. "At bygge broen" og "Åbn din psykiske bevidsthed". Bagerst i bogen er bla. ordliste og information om forfatteren. Amerikanske John Holland er internationalt kendt som psykisk medium og dette er hans første bog på dansk.

En spændende udgivelse, hvor forfatteren deler ud af sin viden omkring kontakt med "den anden side". Bogen fungerer som en udførlig guide for læseren, hvor man først introduceres for åndeverdenen, primært gennem forfatterens egne erfaringer og eksempler. Dernæst lærer man, via øvelser og meditationer, hvorledes man selv kan komme i kontakt med afdøde og danne bro. Det fordres naturligvis, at man er åben overfor muligheden for liv efter døden, er dette på plads er der både rørende fortællinger og gode bud på "hjemmearbejde".

Kan sammenlignes med andre spirituelle udgivelser, som omhandler kontakt med afdøde. Her kan fx nævnes Løftet, hvor forfatteren også fortæller om sit arbejde med afdødekontakt.