Bøger / skønlitteratur / roman

Brudt


Beskrivelse


Krimi. Mordet på en ung pige og en ung mands efterfølgende død genopliver retsmediciner Sara Lintons traumatiske oplevelser i den lille amerikanske by, hvor bogen foregår, og specialagent Will Trent tilkaldes til en dramatisk sag, hvor heller ikke det lokale politi har rene hænder.

Anmeldelser (4)


Bibliotekernes vurdering

d. 10. mar. 2011

af

af

Per Drustrup Larsen

d. 10. mar. 2011

Umættelige slugere af krimier og spændingsbøger får her ny nærende føde. Formidles og anvendes som forfatterens andre bøger.

Det er Slaughters 7. bog og i lighed med den seneste Genesis er begge forfatterens hovedpersoner med i bogen. Retsmedicineren Sara Linton tager på weekend i den lille by, hvor hun arbejdede før, hvor hendes mor og søster bor, og hvor hendes politichefmand døde - et dødsfald, Sara anser en lokal politikvinde for at være skyldig i. Det er en traumatisk oplevelse, der ikke bliver mindre af, at hun hvirvles ind i en sag, hvor en ung pige dør, hvor en anden begår selvmord, og hvor ingen fortæller (hele) sandheden, slet ikke hendes gamle kollegaer i politiet. Handlingen udvikler sig dramatisk, og specialagent Will Trent sættes også ind i opklaringen. Det er et effektivt plot, der er skruet håndværksmæssigt godt sammen, og som tilføres overraskelser undervejs. Krimidelen suppleres med troværdige personer og et indkig i den lille bys liv, og der lægges spor ud til en fortsættelse med mulighed for, at Will og Sara bliver mere end kollegaer.

James Patterson, Harlan Coben, Patricia Cornwell og James Lee Burke er dele af et passende sammenligningsgrundlag - hvor Slaughter befinder sig i midterfeltet af hårdtslående krimi- og spændingsbogsforfattere.

Effektiv og effektfuld krimithriller fra en amerikansk lilleby, hvor heller ikke politiet fortæller sandheden, og hvor de 2 samarbejdende opdagere, Sara Linton og Will Trent, har det svært med opklaringen af sagen.


litteratursiden.dk

d. 11. apr. 2011

af

af

Pernille Jørgensen

d. 11. apr. 2011

Fængslende krimi hvor personerne står i centrum, og menneskelig svaghed kan koste dyrt Lægen Sara Linton vender tilbage til sin fødeby i anledning af Thanksgiving. Hun har ikke været hjemme i årevis, ...


Berlingske tidende

d. 13. apr. 2011

af

af

Jørgen Johansen

d. 13. apr. 2011