Bøger / faglitteratur / biografier

Brug dit hjerte som telefon : Wikke & Rasmussens forunderlige rejse


Beskrivelse


Bag om makkerparret Wikke & Rasmussen og deres samarbejde igennem 40 år, som har resulteret i satiriske, originale og humoristiske bidrag til dansk film, tv, radio og musik. Med interviews med flere af makkerparrets samarbejdspartnere igennem årene.

Anmeldelser (2)


Bibliotekernes vurdering

d. 3. okt. 2019

af

af

Sanne Mendel

d. 3. okt. 2019

Uundværlig og spændende bog, som går bag om makkerparret Wikke & Rasmussens samarbejde igennem 40 år og deres satiriske, originale og humoristiske bidrag til dansk kultur via film, tv og musik. For læsere som vil vide mere om Wikke & Rasmussen.

Christian Monggaard har her skabt en dybdegående bog som går bag om Michael Wikkes og Steen Rasmussens personlige baggrunde og samarbejde. De har lavet film, tv og musik i 40 år, bogen går bag om kulisserne og fortæller bl.a. om udviklingen i deres kunstneriske projekter og om den kærlighed og varme, som makkerparret lægger i deres arbejde. Bogen indeholder mange farvefotos og sangtekster, og der er undervejs interviews med flere af makkerparrets samarbejdspartnere igennem årene bl.a. Dario Campeotto, Peter Belli og Bossy Bo Rasmussen.

En bog som man ikke kan lægge fra sig. Det er både et stykke dansk tv historie og samtidig en fantastisk fortælling om Wikke & Rasmussens store talent og samarbejde. Er et must for alle som vil vide mere om makkerparret og ønsker et nostalgisk gensyn med bl.a. Sonny Soufflé.

Ønsker man at vide mere om Wikke & Rasmussen, kan bogen Så er der kronhjort, Kurt! af samme forfatter anbefales. Den er fra 2006 og består af interviews med Wikke & Rasmussen, hvor "Brug dit hjerte som telefon" består af mere gennemgående baggrundsmateriale og kommer vidt omkring deres arbejde med film, tv og musik.


Information

d. 25. okt. 2018

af

af

Maria Knude Oldhøj Nielsen

d. 25. okt. 2018