Bøger / faglitteratur / kogebøger

Brunch : til fester og hyggelige dage : opskrifter fra Wulff & Konstali food shop


Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 21. mar. 2019

af

af

Lene Hedengran Rasmussen

d. 21. mar. 2019

Lækker og indbydende brunch-kogebog med masser af inspirerende opskrifter til hyggelige sammenkomster. Bogen henvender sig til alle, der vil have ny inspiration, når der skal serveres brunch.

Forfatterne Agnete og Poul Wulff har i 17 år drevet restauranter og food shops i Københavnsområdet. Her har de udviklet et brunch-koncept, hvor gæsterne selv sammensætter deres brunch ved at vælge 5-7 retter fra menukortet. Det har også været medvirkende til at reducere madspild. I bogen finder man opskrifter på brød og kager, grønt, protein, grød og skyr, sødt samt juice, smoothies og iskaffe. Bagest er der oversigter til hjælp, når der skal serveres brunch for veganere, vegetarer, glutenfri, laktosefri og kødelskere. Der er også et alfabetisk register. Der er angivet hvor mange personer, opskrifterne er til - og i nogle tilfælde tidsangivelser. Bogen krydres med farvefotos af resultaterne. Ved opskrifterne er også angivet hvilken målgruppe (v=veganere osv.), som opskriften kan bruges til.

Bogen er i en lækker kvalitet og indbyder til at gå i gang med at invitere gæster på hjemmelavet brunch. Der er både lette og svære opskrifter, så der er noget for de fleste. Bogens force er dens fokus på de mange slags madmennesker, der er i dag (veganere, vegetarer osv.).

Der er indenfor en årrække udkommet flere gode brunch-kogebøger. Den nyeste er: Maveglad brunch fra 2016.