Bøger / faglitteratur / fotografier

Bryllupsbogen : inspiration til den moderne brud


Beskrivelse


Forfatteren, der bl.a. designer bryllupskjoler, videregiver i tekst og fotografier erfaringer, tips og tricks til brylluppet, som man kan lade sig inspirere af.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 21. apr. 2015

af

af

Lone Krøgh

d. 21. apr. 2015

Flot og inspirerende bog til den kommende brud, der ikke vil overlade noget til tilfældighederne i forbindelse med brylluppet - hverken før, under eller efter.

Jesper Høvring er kjoledesigner og involverer sig gerne i sine kunders bryllupper. Her videregiver han erfaringer og tips og tricks til det unikke og gennemførte bryllup. Bogens bryllupper er af den ekstravagante og unikke slags, som man kan lade sig inspirere af, så man får lige den slags bryllup, man selv ønsker sig og gerne med en passende balance mellem tradition og fornyelse. Det kan snildt tage op til et år at forberede et bryllup, når man skal have fastlagt tid og sted, invitationer, festens tema, stil, kjole, hår, ringe og buket og have gjort sig grundige overvejelser over selve vielsen, og hvordan festen skal løbe af stabelen. I tekst og billeder viser bogen eksempler på det hele.

En gennemført flot bog i stort format, hvor der er kælet for layoutet og hvor der i den grad lægges op til den store dag. Dog er den del af teksten, der er skrevet med sølv svær at læse. Der er stil og format over bryllupperne, og skulle man gå efter et mindre ekstravagant et af slagsen, er der stadig masser at lade sig inspirere af.

Om samme emne findes BryllupsguideJa! vi skal giftes og Ja! vi skal giftes, som hver især er i en helt anden stil. Har man de 3 bøger, er man dækket fint indOm samme emne findes Bryllupsguide og , som hver især er i en helt anden stil. Har man de 3 bøger, er man dækket fint ind.