Bøger / faglitteratur / erindringer

Bryster skal hoppe når man hikker


Beskrivelse


Igennem 4 dage mødes Hella Joof (f. 1962) og Karen Thisted (f. 1946) privat for at samtale om emner som at være datter, mor, kone og kendt. Indeholder anekdoter om at blive ældre, om at være en pinlig mor, om at få pengene til at slå til, om racisme og om at finde kærligheden.

Anmeldelser (4)


Bibliotekernes vurdering

d. 25. okt. 2018

af

af

Louise Hede Jessen

d. 25. okt. 2018

Både Hella Joof og Karen Thisted har oplevet lidt af hvert igennem deres liv. Nu har de to personligheder sat sig ned for at tale om livet, døden og alt det imellem. For især kvindelige læsere og fans af Joof og Thisted.

Igennem 4 dage mødes Hella Joof og Karen Thisted privat for at samtale om emner som at være datter, mor, kone og kendt. Bogen indeholder anekdoter om at blive ældre, om at være en pinlig mor, om at få pengene til at slå til, om racisme og om at finde kærligheden. Med privatfotos.

Både Joof og Thisted taler bramfrit om sig selv, og deres meninger og holdninger. Selvom man som læser måske ikke er enige i alt hvad de mener, er de stadig to ekstremt sympatiske mennesker, og man kan ikke undgå at holde af dem og blive rørt over deres med- og modgang. En af de bedste samtalebøger for kvinder der er udkommet i Danmark.

En anden samtalebog, der handler om mødre og døtre, er Mødre og døtreLivsmodig. Livsmodig handler bl.a. også om at blive ældre og om dødenEn anden samtalebog, der handler om mødre og døtre, er Mødre og døtre. handler bl.a. også om at blive ældre og om døden.


litteratursiden.dk

d. 7. nov. 2018

af

af

Hanne Guldhammer Møller

d. 7. nov. 2018

Et drop med indsigt, livssyn og fortællinger om livet som mor, kone og kendt. Om at blive ældre, om racisme, om kærlighed og meget mere. Da jeg læste bogen, måtte jeg ganske ofte klukke af grin over K...