Bøger / faglitteratur / kogebøger

Brystkræftkogebogen : mere end 100 nemme opskrifter, der beskytter mod brystkræft og styrker helbredet under og efter behandling


Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 31. aug. 2016

af

af

Dorthe Marlene Jørgensen

d. 31. aug. 2016

Kogebog med opskrifter der beskytter mod brystkræft og styrker helbredet mens man er i behandling. For kvinder.

Bogen starter med en introduktion, der kort forklarer hvad brystkræft er og hvilke risikofaktorer der er forbundet med sygdommen. Derefter forklares om kostens betydning for både udvikling af brystkræft og for hvordan man styrker sit helbred bedst muligt, hvis man har fået sygdommen. Derefter følger de mere end 100 opskrifter, delt ind i morgenmad, supper, salater, fisk og skaldyr, vegetarisk, desserter og snacks og til sidst drikke.

Der er tale om en rigtig flot bog. Opskrifterne er overskuelige og forholdsvis nemme at følge, og er akkompagneret af indbydende billeder. Bogen rundes af med et udførligt register og en litteraturliste, samt en oversigt med links der er brugbare for folk med brystkræft.

Der er udgivet flere kogebøger der henvender sig til kræftsyge. Blandt andet kan nævnes Smag på livet. Den handler dog mere om at finde frem til opskrifter, der kan hjælpe på den manglende appetit og hjælpe med at overkomme visse gener i forbindelse med mad, når man er i behandling.