Bøger / skønlitteratur til børn / roman

Bubbi - den talende hund


Beskrivelse


Bubbi er en helt almindelig hund indtil den dag, hvor en gal videnskabsmand udsætter ham for et eksperiment. Nu kan Bubbi pludselig tale - men er det egentlig sagen, når man bor hos en fyr, der helst bare vil have at alt er normalt?

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 27. okt. 2017

af

af

Signe Rugtved Andersen

d. 27. okt. 2017

Måske kender du allerede den rapkæftede og street-smarte hund Bubbi fra youtube? Her kan du læse om hvordan det gik til, at Bubbi blev verdens eneste talende hund. For tween-læsere mellem 9-13 år.

Bubbi er en helt almindelig hund indtil den dag han falder i kløerne på den onde Fru Medusa og hendes medsammensvorne Professor Vortex. Vortex udsætter Bubbi for et eksperiment, der giver ham evnen til at tale, men da Bubbi ser sin chance stikker han af. Bubbi møder Morten, der egentlig slet ikke stod og manglede en talende hund, men alligevel går med til at hjælpe Bubbi. Morten Münsters videoer om Bubbi er et massivt youtubehit og denne bog, der udkommer som den første i en planlagt serie af tre, er baseret på videoerne. Merlin P. Mann, som kendes fra "Taynikma", har illustreret k's" og småsjofle ord. De mange tweens, der i forvejen kender makkerparret og de gakkede videoer fra youtube, vil imidlertid elske hele molevitten, der får fint følgesskab af Manns farverige og humoristiske illustrationer.

Handlingen er hæsblæsende, vittighederne halvplatte og sproget nutidigt - lidt for nutidigt vil mange (forældre) nok mene om de mange "f.

I Jagten på den talende hundTernet NinjaKarmaboy - kometen og den onde numsekløe er der også både humor, talende hunde og fart over feltet og er man på jagt efter mere grovkornet humor og skøre indfald, så er der masser at hente i både Ternet Ninja og Karmaboy - kometen og den onde numsekløeI Jagten på den talende hund er der også både humor, talende hunde og fart over feltet og er man på jagt efter mere grovkornet humor og skøre indfald, så er der masser at hente i både og Karmaboy - kometen og den onde numsekløeI Jagten på den talende hund er der også både humor, talende hunde og fart over feltet og er man på jagt efter mere grovkornet humor og skøre indfald, så er der masser at hente i både Ternet Ninja og .