Bøger / skønlitteratur til børn / roman

Bubbi i vildmarken


Beskrivelse


På vej hjem fra USA bliver Bubbi pågrebet i lufthavnen. Han er efterlyst af politiet, mistænkt for alverdens forbrydelser. Nu er gode råd dyre! Hvordan skal Bubbi slippe fri og kan han overhovedet bevise sin uskyld?

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 6. nov. 2018

af

af

Signe Rugtved Andersen

d. 6. nov. 2018

Der er fart over feltet, når vi denne gang følger Morten Münsters streetsmarte hund Bubbi ud i vildmarken, på flugt fra politiet. Fra 9 år og op.

3. bind i serien om den talende hund Bubbi, der igen og igen formår at rode sig selv og sin ejer Morten ud i problemer. Denne gang bliver Bubbi pågrebet af politiet i Los Angeles lufthavn, da han sammen med Morten og Ritta er på vej hjem til Danmark. Bubbi er efterlyst, og betjentene fremlægger beviser i form af en række fotos af Bubbi i færd med alverdens ulovligheder. Ingen vil tro på Bubbis uskyld, og han ser ingen anden mulighed end at flygte. På sin vej mod den canadiske grænse slår han følgeskab med den UFO-forskrækkede vildmarksentusiast Johnny, gravhunden Gurli og kæmpeskildpadden Kong King. Kan Bubbi holde sig skjult i Canadas vildmark, er det liv overhovedet noget for ham - og hvem er hunden på politiets fotos egentlig?.

Underholdningsniveauet er i top, og tweenlæserne vil fryde sig over de mange skøre episoder og den grovkornede dialog og humor. Illustrationerne er fint afstemt i forhold til handlingen, og teksten er letlæst, dog med en del dialekt- og slangudtryk.

Der er masser af fjol og underholdende episoder i Jacob Riisings Karmaboy - kometen og den onde numsekløeTernet NinjaStinkbombe & ketchupfjæs og de grumme grævlinger og i Ternet Ninja når den sorte humor nye højder. Hvis crazyhumoren skal have fuld skrue er Stinkbombe & ketchupfjæs og de grumme grævlinger et sikkert hitDer er masser af fjol og underholdende episoder i Jacob Riisings Karmaboy - kometen og den onde numsekløe og i når den sorte humor nye højder. Hvis crazyhumoren skal have fuld skrue er Stinkbombe & ketchupfjæs og de grumme grævlinger et sikkert hitDer er masser af fjol og underholdende episoder i Jacob Riisings Karmaboy - kometen og den onde numsekløe og i Ternet Ninja når den sorte humor nye højder. Hvis crazyhumoren skal have fuld skrue er et sikkert hit.