Bøger / faglitteratur til børn

Bue og pil


Beskrivelse


Vidste du, at børn kan lære at skyde med bue og pil i en klub? I bogen kan du få et lille indblik i skydning med bue og pil eller armbrøst. Let at læse fra 7 år.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 12. nov. 2021

af

af

Lisbeth Thue Hansen

d. 12. nov. 2021

Vidste du, at børn kan lære at skyde med bue og pil i en klub? I bogen kan du få et lille indblik i skydning med bue og pil eller armbrøst. Let at læse fra 7 år.

Fagbog i serien "Fakta 2" med let-tal 15. Omslaget viser en pige i historisk dragt, der sigter med sin bue og pil. Teksten indledes da også med historien om Robin Hood, og at man har gjort nogle af de ældste fund af fire buer i en mose i Danmark. De øvrige opslag drejer sig om at gå til bueskydning, og der er links til klubber, man kan undersøge. Bogen har seks opslag med tekst og billeder, og der er indholdsfortegnelse, stikord og opfordring til at søge mere på YouTube.

Bogen giver et lille indblik i sporten. Der er fokus på, at det er en fritidsinteresse, man går til, og at man skyder efter en skive eller dyr, der er formet af skum. Det drejer sig om at skyde sig til point. Hvilke materialer buen og pilene består af, hvordan de anvendes fx, hvordan man sigter og anvender buen eller armbrøsten, og om man må have en vis styrke, beskrivelses ikke. Bogens layout er farverig og brødteksten står med stor typografi. Med links til hvor man kan finde bueskytteklubber.

Bøger om bueskydning for børn er der ikke andre af, men på internettet kan man læse om grej til bueskydning og sikkerhed. Se også andre letlæselige bøger om sportsgrene fx BordtennisDykning og DykningBøger om bueskydning for børn er der ikke andre af, men på internettet kan man læse om grej til bueskydning og sikkerhed. Se også andre letlæselige bøger om sportsgrene fx Bordtennis og .