Bøger / faglitteratur / kogebøger

Buffet : lækre middelhavsinspirerede retter til flere


Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 19. feb. 2016

af

af

Lars Ovesen

d. 19. feb. 2016

Aah buffet. En af sommerens yndlingsbeskæftigelser. Lad dig med denne bog forføre af et væld af middelhavsinspirerede buffetretter. For dig der godt kan lide at forkæle venner og bekendte med et godt måltid.

Jennie og Stina, forfatterne bag bogen har mødt hinanden igennem den svenske version af masterchef og det er der kommet denne kogebog ud af. Emnet er buffet med inspiration fra "middelhavskøkkenet" og alle opskrifterne der benyttes er beregnet til 12 personer. Bogen indledes med et afsnit om brød, dressinger og dip, hvorefter grønt behandles, herefter er der kød på menuen, så brunch og morgenmad og det hele afsluttes med desserter og søde sager. Opskrifterne er letforståelige og alle ingredienser kan erhverves i ethvert større supermarked. Udgivet i hardbackkvalitet med en række billeder.

En indbydende og velfungerende kogebog der ikke stiller de store krav til personen bag komfuret. Opskrifterne er velformuleret og nemme at følge og der er sjældent elementer der indbyder til fejl. Hele kogebogen har et umiskendeligt middelhavspræg og der er en del klassikere fra det græske køkken som Stifado, moussaka m.v. En inspirerende kogebog baseret på store opskrifter.

For yderligere buffet litteratur se: Suveræne salater og brilliante buffeterItalienske buffeter eller Italienske buffeterFor yderligere buffet litteratur se: Suveræne salater og brilliante buffeter eller .