Bøger / skønlitteratur til børn

Buller og hans fine krop


Beskrivelse


Billedbog. Her er Buller. Buller har både øjne og ører, hvad mon man kan bruge dem til?

Anmeldelser (3)


Bibliotekernes vurdering

d. 3. aug. 2018

af

af

Henriette Olesen

d. 3. aug. 2018

Endnu en skøn bog om drengen Buller. Her opdager han kroppen med ører, øjne, navle og fødder. Perfekt til de alleryngste læsere, hvor de kan være med til at opdage deres egen krop.

I denne bog om Buller fortælles om kroppen nærmere bestemt øjne, ører, tæer, fingre og næse. Sammen med Buller finder læseren ud af, hvad øjnene osv. kan bruges til. Der er mange ting øjnene kan se, munden smage og næsen lugte til.

Bøgerne om Buller er en sød serie om de helt nære hverdagsscenarier, som de yngste langsomt stifter bekendtskab med. De yngste læsere vil kunne genkende mange ting fra deres egen lille verden, hvilket vil gøre historien letforståelig for dem. Desuden giver denne bog rig mulighed for videre snak om krop, sanser og ikke mindst følelser. Illustrationerne er søde, glade og fyldt med humor. Der er mange små detaljer, som kan bruges til videre samtale.

Der er mange gode serier til de mindste bl.a. Olivia og AntonKaj si'r go'natLilla og Løve, som har samme illustrator. Ellers kan nævnes Kaj si'r go'nat og den skønne serie om Lilla og LøveDer er mange gode serier til de mindste bl.a. Olivia og Anton, som har samme illustrator. Ellers kan nævnes og den skønne serie om Lilla og LøveDer er mange gode serier til de mindste bl.a. Olivia og Anton, som har samme illustrator. Ellers kan nævnes Kaj si'r go'nat og den skønne serie om .


litteratursiden.dk

d. 9. juni 2019

af

af

Annie Christensen

d. 9. juni 2019

Kom og hils på Buller og hans fantastisk fine krop, for Buller har en krop, som han kan bruge til mange ting. En fin og charmerende pegebog til de yngste læsere om, hvad kroppen kan. I ’Buller og hans...