Bøger / faglitteratur / opskrifter

Bulletproof-kuren : tab op til et halvt kilo om dagen, få mere energi og fokus og øg din livskvalitet


Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 24. apr. 2017

af

af

Anne Birgitte Langkilde Hundahl

d. 24. apr. 2017

Interessant og nytænkende kur, der udfordrer alt det vi ved om sundhed og slankekure. For alle der har en videregående interesse og motivation for en seriøs livsstilsændring.

Bullet-proof kuren er helt ny i Danmark. Enkelte har muligvis hørt om opskriften på "skudsikker kaffe" (smør, kokosfedt og kaffe), der stammer fra Bullet-proof. I sin enkelhed går kuren ud på at spise antiinflammatorisk og ændre tarmbakteriesammensætningen, stoppe kalorietælling, spise mere fedt og stole på sin sultfornemmelse. Kuren lover op til et halv kilos vægttab om dagen samt en sundere og stærkere krop, styrket hjerne og mere energi. Forfatteren Dave Asprey kalder sig bio-hacker, idet han har "hacket" sin egen krops biologi og knækket koden. Efter en ungdom som overvægtig, energiforladt og evig sulten har han fundet et alternativ til de gængse slankekure. Han har gennem 20 år udviklet bullet-proof kuren, som er prøvet af på egen krop, og nu kendt og fulgt af en række elitesportsudøvere, musikere og hollywoodstjerner. Bogen indeholder viden om kuren og kroppen, en kostplan og en række opskrifter. Med noter og litteraturliste.

Velskreven og informativ bog, der virkelig går i dybden. Her får den seriøse læser ekstra viden og baggrundsstof. Forfatteren fremstår meget troværdig og inspirerende. Er dog tekstung med få illustrationer.

Det nærmeste vi kommer eksisterende titler er bøger om LCHF-kuren, hvor man også fokuserer på højere indtag af fedt og ingen kalorietælling, bl.a. LCHF året rundt.Informationer og udgaver