Bøger / faglitteratur / rejsebeskrivelser

Bumletog fra Borup til Singapore : jorden rundt med tog


Beskrivelse


En togrejse fra Danmark, gennem de baltiske lande, hen over Rusland og ned gennem det østlige Asien. Med stop i 13 lande og 27 byer undervejs. Med detaljer om overnatning, måltider, møder med mennesker, besøg på seværdigheder og faktuelle oplysninger om de enkelte steder.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 10. okt. 2018

af

af

Annemette Schønberg Johnsen

d. 10. okt. 2018

Et pensioneret ægtepar rejser den halve klode rundt med tog, og denne rolige rejseform giver god tid til at opleve undervejs. Turen går gennem 13 lande. Rejsebeskrivelsen kan nydes hjemme i lænestolen eller bruges som inspiration til egen rejseplanlægning.

Den rejseerfarne forfatter holder foredrag og historiske byvandringer. Ægteparrets store togrejse bevæger sig i roligt tempo gennem de baltiske lande, hen over Rusland og ned gennem det østlige Asien. Turen beskrives med detaljer om overnatning, måltider, møder med mennesker, besøg på seværdigheder mv. og med faktuelle oplysninger om de enkelte steder. Illustreret med egne farvefotos og tegnede kort over ruterne. Anvendelig, overskuelig indholdsfortegnelse.

Hyggelig og ganske informativ rejsebog til underholdning og inspiration. Sproget er udmærket, og balancen mellem praktiske og private beskrivelser og det mere informative stof er fornuftig. Bogens fotos gengives i ret lille størrelse og syner ikke af så meget på det matte papir. Udmærket rejseskildring til målgruppen, og det er hyggeligt at læse om et helt almindeligt modent par, der ikke kaster sig ud i ekstremer, men bare rejser og oplever.

Nogenlunde tilsvarende togrejse er beskrevet vidt forskelligt i På sporet af SilkevejenOrd i OrientekspressenDen store jernbanebasarOplev Europa med tog, Ord i Orientekspressen og Den store jernbanebasar. Til egen planlægning af en togrejse må Oplev Europa med tog anbefalesNogenlunde tilsvarende togrejse er beskrevet vidt forskelligt i På sporet af Silkevejen, og Den store jernbanebasar. Til egen planlægning af en togrejse må Oplev Europa med tog anbefalesNogenlunde tilsvarende togrejse er beskrevet vidt forskelligt i På sporet af Silkevejen, Ord i Orientekspressen og . Til egen planlægning af en togrejse må Oplev Europa med tog anbefalesNogenlunde tilsvarende togrejse er beskrevet vidt forskelligt i På sporet af Silkevejen, Ord i Orientekspressen og Den store jernbanebasar. Til egen planlægning af en togrejse må anbefales.