Bøger / skønlitteratur / roman

Bundfald


Beskrivelse


Malene er en mønsterbryder og har arbejdet sig væk fra en barndom fyldt med svigt. I sin fritid bruger Malene sine evner og sin position på at hjælpe De Brændte Børns Familie, der opsøger pædofile gerningsmænd. Men hvem bestemmer, hvilken straf de har fortjent?

Anmeldelser (6)


Bibliotekernes vurdering

d. 4. apr. 2016

af

af

Rikke Bruun

d. 4. apr. 2016

Malene og Ronny er søskende, men deres liv er vidt forskellige. Malene har gjort karriere, mens Ronny kæmper med misbrug og kriminalitet på samfundets bund. Men er de nu også så forskellige? For læsere med hang til spænding, og som kan klare barske skæbner.

Gruppen "De Brændte Børns Familie" har alle selv haft omsorgssvigt tæt inde på livet. Nu arbejder de sammen for at finde pædofile gerningsmænd og sørge for, at de bliver stillet til ansvar for deres overgreb. Gruppens nyeste medlem er Malene, som har en stor karriere indenfor erhvervslivet, men som havde en svær start på livet. Nu sætter hun sine evner og forbindelser ind på at optrevle en pædofiliring med internationale tråde sammen med resten af gruppen. Malenes bror, Ronny, er ikke så heldig, at han er sluppet væk fra Nakskov og et liv nær bunden af samfundet. Han lever et liv som smugler med hang til helt unge piger - et liv, der ender under mystiske omstændigheder med piller, aids og vold. Bogen er skrevet af ægteparret Mikael Lindholm og Lisbeth Zornig, der har skrevet bogen med udgangspunkt i Lisbeths brors død.

En spændingsroman med meget på hjerte, og som ikke er bange for at beskrive de barske realiteter og konsekvenser, som omsorgssvigt har. Måske vil den lidt for meget, men det gør ikke bogen mindre læseværdig.

Pædofili og selvtægt er ikke et ukendt emne for danske spændingsromaner/krimier med fx Lotte Hammers Svinehunde.


litteratursiden.dk

d. 30. maj 2016

af

af

Hanne Guldhammer Møller

d. 30. maj 2016

Masser af stof til eftertanke og debat. Zornig og Lindholm har endnu engang, nu i en krimi, sat fokus på de svage og svigtede i samfundet. Lisbeth Zornig har skrevet ’Bundfald’ sammen med sin mand Mik...


Jyllands-posten

d. 5. maj 2016

af

af

Lars Ole Sauerberg

d. 5. maj 2016


Politiken

d. 15. apr. 2016

af

af

Bo Tao Michaëlis

d. 15. apr. 2016


Berlingske tidende

d. 13. maj 2016

af

af

Merete Reinholdt

d. 13. maj 2016