Bøger / faglitteratur til børn / idebøger

Byg med klodser - bygninger : 40 fantastiske projekter, du kan bygge af klassisk LEGO


Beskrivelse


LEGO-modeller af bygninger med trin for trin-byggevejledninger.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 21. maj 2019

af

af

Torben Bråe Olesen

d. 21. maj 2019

To fine inspirerende bøger med gode ideer til LEGO-byggeprojekter med henholdsvis 30 robotter og 40 bygninger. Bøgerne kan læses af børn på 10 år og derover, men de yngre kan sikkert være med på de tydelige illustrationer i trin-for-trin vejledningerne.

I "Byg med klodser - robotter" kan der bygges 30 forskellige robotter. Det er ikke færdige sæt, men der skal bruges klodser fra forskellige sæt. Der er mange meget forskellige modeller som foreslås bygget i forskellige klare farver. Man kan bygge en robot på hjul, som hedder Wheels og en hoppende robot, Jump. En typisk robot er Brains, som er en intelligent robot i den lettere ende med godt 25 slags klodser. Der skal bruges mellem 1 og 4 stk af hver slags. Det er tydeligt angivet i vejledningens start med klodsernes LEGO numre. I "Byg med klodser - bygninger" foreslås 40 meget forskellige små byggeprojekter fra autocamper over faldefærdigt skur til troldehule og isslot. Der er også et fyrtårn, en vulkanhytte og en vindmølle.

Det er to fine bøger med mange gode idéer for LEGO-fans. Vejledningerne er tydelige og lette at følge for LEGO-byggere, der kender vejledningerne fra æskerne.

I samme serie findes i lignende layout og formater: Dyr i LEGO-klodserKøretøjer i LEGO-klodser og Køretøjer i LEGO-klodserI samme serie findes i lignende layout og formater: Dyr i LEGO-klodser og .Informationer og udgaver