Bøger / skønlitteratur til børn / gå på opdagelse

Byggeplads vrimlebog


Beskrivelse


Billedbog. Følg en byggeplads gennem et år, hvor huse rives ned og nye bygges op.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 21. okt. 2015

af

af

Line Dalbro Schaumann

d. 21. okt. 2015

Søg- og findebog med alle de kendte elementer fra en byggeplads. For 3-5-årige.

I denne søg- og findebog er der ingen opgaver på siderne. Derimod bliver der lagt op til, at man selv skal gå på opdagelse på byggepladsen. På en stor mark bliver et hus revet ned, og fundamentet til nye hus bliver lagt. Gravemaskiner, bulldozere og minilæssere rykker ind. Der bliver målt op til de nye huse, og alle hjælper til. Vinteren er kold, og det er svært at bygge - man skal derfor passe på, at der ikke sker ulykker. De to nye huse tager form i foråret - nu er der lagt tag på, og malerarbejdet kan begynde. Endelig - husene er færdige og klar til indflytning.

En meget fin findebog med detaljerede illustrationer, som vil indbyde til mange timers underholdning - både for store og små. Siderne er i kraftigt pap, som gør bogen holdbar og slidstærk. Der er kun tekst på bagsiden, ellers er det op til læseren at finde alle de små detaljer i illustrationerne.

I samme serie er udgivet Zoo vrimlebogDen store Lotte søg- og findebogKender du Peddersen og Findus?, og ellers kan der nævnes Den store Lotte søg- og findebog, 2015, af Alexander Steffensmeier og Sven Nordqvists bøger om Pedersen og Findus, bl.a. Kender du Peddersen og Findus?, 2014I samme serie er udgivet Zoo vrimlebog, og ellers kan der nævnes , 2015, af Alexander Steffensmeier og Sven Nordqvists bøger om Pedersen og Findus, bl.a. Kender du Peddersen og Findus?, 2014I samme serie er udgivet Zoo vrimlebog, og ellers kan der nævnes Den store Lotte søg- og findebog, 2015, af Alexander Steffensmeier og Sven Nordqvists bøger om Pedersen og Findus, bl.a. , 2014.Informationer og udgaver