Bøger / skønlitteratur til børn / roman

Call me by your name


Beskrivelse


Unge Elios bor med sine forældre ved den italienske riviera. En sommer ankommer manden Oliver, som er lidt ældre end Elios. Oliver skal bo der et stykke tid og hjælpe Elios' far. Snart opstår der kærlighed og erotik imellem de to mænd.

Anmeldelser (5)


Bibliotekernes vurdering

d. 15. aug. 2018

af

af

Sanne Mendel

d. 15. aug. 2018

Bevægende kærlighedshistorie om to mænd som forelsker sig og begærer hinanden, men hvis veje må skilles. Romanen henvender sig mest til et ungt publikum men også til voksne læsere.

Den unge Elios bor ved den italienske riviera sammen med sine forældre. En sommer ankommer manden Oliver, som er lidt ældre end Elios. Oliver skal bo der et stykke tid og hjælpe Elios' far. Oliver bliver hurtigt populær og alle holder hurtigt af ham. Men Elios udvikler dybere følelser for Oliver, og snart er han dybt forelsket i ham og længes seksuelt efter ham. Oliver gengælder Elios' følelser og begær, og de indleder et intenst kærlighedsforhold. Men begge mænd må sande, at den stormende forelskelse ikke kan vare ved.

En rørende og meget smuk historie. Jeg tror dog, at den kan virke forskrækkende på nogle læsere, især de mandlige, pga. nogle sex-scener i bogen.

Ønsker man at læse en anden bog med lignende tematikker om seksualitet og identitet, så kan bogen Noget du skal vide anbefales.


litteratursiden.dk

d. 2. sep. 2018

af

af

Pia Bechmann

d. 2. sep. 2018

Bogen bag succesfilmen af samme navn er en dyb og sanselig skildring af forelskelsens og begærets berusende skønhed. Den sanselige kærlighedsroman udspiller sig i Norditalien 1983. Hvert år lægger 17...


Jyllands-posten

d. 23. sep. 2018

af

af

Katrine Sommer Boysen (f. 1980)

d. 23. sep. 2018


Politiken

d. 6. okt. 2018

af

af

Sophie Engberg Sonne

d. 6. okt. 2018


Weekendavisen

d. 31. aug. 2018

af

af

Jørgen Herman Monrad

d. 31. aug. 2018