Bøger / faglitteratur / rejsebeskrivelser

Camino de Santiago : for første gang


Beskrivelse


Om Rene Villadsen og hans kærestes vandring på Caminoen fra Saint-Jean-Pied-de-Port til Santiago de Compostela. Om vandringen på ruten, overnatningsstederne, praktiske oplysninger og de mennesker parret møder undervejs.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 24. aug. 2015

af

af

Christine Christensen

d. 24. aug. 2015

Overvejer du at drage på pilgrimsvandring for første gang, men er i tvivl om, hvad turen vil bringe af udfordringer og oplevelser? Denne lille praktiske og personlige rejseskildring giver nye vandrere et fint indtryk af, hvordan en vandring på Caminoen vil forme sig.

René Villadsen og hans kæreste besluttede sig i 2014 for at holde en måned fri og vandre 800 km gennem Nordspanien, fra Saint-Jean-Pied-de-Port til Santiago de Compostela. Formålet med rejsen var ikke spirituelt, målet var samværet med hinanden, oplevelserne, mødet med de andre pilgrimme og den smukke natur. René fortæller i dagsform om vandringen på ruten, overnatningsstederne og de mennesker, parret møder undervejs. Bagerst en række spørgsmål og svar om Caminoen.

Formålet med bogen er ikke at fungere som en egentlig guide, men som inspiration, der kan give læseren mod på selv at komme ud og finde vejen. Bogen er velfortalt, men til tider lidt for snakkende og privat. Det ret personlige præg, med egne farvefotos af varierende kvalitet, vil tiltale nogle læsere og være mindre relevant for andre.

Der findes mange bøger om Caminoen, både rejsebeskrivelser og de personlige beretninger som fx Jean-Christophe Rufins Camino - der er ingen vej udenomPilgrimGrin, gråd og gaffatape, Annedorte Ries Pilgrim og Grin, gråd og gaffatape af Lene Thiell. Alle jordnære og personlige beretningerDer findes mange bøger om Caminoen, både rejsebeskrivelser og de personlige beretninger som fx Jean-Christophe Rufins Camino - der er ingen vej udenom, Annedorte Ries og Grin, gråd og gaffatape af Lene Thiell. Alle jordnære og personlige beretningerDer findes mange bøger om Caminoen, både rejsebeskrivelser og de personlige beretninger som fx Jean-Christophe Rufins Camino - der er ingen vej udenom, Annedorte Ries Pilgrim og af Lene Thiell. Alle jordnære og personlige beretninger.