Bøger / skønlitteratur til børn

Carl er glad


Beskrivelse


Billedbog. Carl skal sove til middag hos farmor. Men han kan ikke sove, og går i stedet på jagt efter sukker i farmors køkken.

Anmeldelser (2)


Bibliotekernes vurdering

d. 28. feb. 2019

af

af

Helle Laursen

d. 28. feb. 2019

Gode nyheder for alle fans af den lille elefantunge Carl. En ny herlig historie hvor Carl skal sove til middag hos farmor. Carl kan ikke sove, og går i stedet på opdagelse i farmors køkken. Billedbog for de alleryngste på 1-3 år.

I denne bog om Carl er han på besøg hos farmor. De skal sove til middag, og farmor falder hurtigt i søvn. Carl kan ikke sove, og går ud i køkkenet på jagt efter noget sukker, for Carl elsker sukker. Carl suger snablen fuld af sukker og puster. Sikke et sukker springvand. Nu er der sukker i hele farmors køkken. Hvad nu? Femte bind i serien "Carl for de mindste". Som de øvrige bøger i serien er den trykt på kraftigt papir og har samme format.

Endnu en dejlig og stemningsfuld historie om Carl. Teksten er som i de tidligere bøger helt kort med få sætninger på hver side, og illustrationerne er enkle, men er fyldt med charmerende detaljer. Prøv fx at læg mærke til Carls sovedyr i sofaen. Fin og sjov historie om et lille hverdagsdrama som de yngste og deres forældre kan genkende. Både forfatteren Ida Jessen og illustratoren Hanne Bartholin lever også i dette bind helt op til niveauet i de tidligere historier om Carl.

Bogserien om elefanten Mimbo Jimbo af Jakob Martin Strid er også kvalitetsbøger for de alleryngste, og er du helt vild med Carl, så er der også Den store Carl som er en samlet udgave på 6 historier for de 3-5-årige.


litteratursiden.dk

d. 3. juni 2019

af

af

Jytte Kjær Schou

d. 3. juni 2019

Elefantungen Carl er tilbage i endnu en charmerende billedbog for de allermindste fra cirka 1 år. Det succesfulde makkerpar Ida Jessen og Hanne Bartholin har tidligere udgivet seks billedbøger om elef...